יום גיבוש בקדמה אלונה - טיול שטח וסדנאות
- טוקטוק אלונה
- 27 באוג׳
- זמן קריאה 2 דקות
אם אתם מחפשים מקום שיהפוך את יום הגיבוש של הצוות שלכם לחוויה בלתי נשכחת, פארק קדמה אלונה הוא בדיוק מה שאתם צריכים. בלב הטבע הירוק של השרון, מחכה לכם מרחב פעילות ייחודי שמשלב הכל - אדרנלין, חשיבה, עבודת צוות ופשוט כיף גדול.

כל מה שצריך – במקום אחד
טיולי שטח חווייתיים בטוקטוקים חשמליים בפארק תוכלו לצאת לטיול שטח על גבי טוקטוקים שקטים וידידותיים לסביבה – דרך כרמים, מעיינות, שדות ונחלים קסומים. הנוף הירוק, האוויר הצלול והנהיגה העצמית (בליווי מדריך) יוצרים חוויה מגבשת שכבר בתחילתה שוברת קרח ומביאה את כולם למצב רוח אחר.
תחרות "המירוץ לקדמה" טיול שטח מאתגר וחוויתי על גבי טוקטוקים.קבוצות מתחרות במירוץ מלא משימות, כתבי חידה, תחנות יצירתיות ואתגרי שטח מגוונים – שילוב של חשיבה, שיתוף פעולה והרבה צחוק. כל שלב מגביר את החיבור בין המשתתפים ויוצר תחושת הצלחה משותפת.
בקדמה אלונה תמצאו מגוון סדנאות המשלבות גיבוש חוויה וכיף עם התאמה מדויקת לפי אופי הקבוצה, מטרות הגיבוש והאווירה שאתם רוצים ליצור:
לייזר טאג ופיינטבול בטבע – קרבות צבע באווירה כיפית ומאתגרת
קיר טיפוס – אתגר אישי וקבוצתי, עם הרבה אנרגיה
סדנאות ODT (Outdoor Training) – משימות קבוצתיות שמחדדות תקשורת, הקשבה ופתרון בעיות
סדנאות אלכוהול וקוקטיילים – חוויה טעימה ומשחררת
סדנאות בישול בטבע – חיבור דרך אוכל, יצירה והרבה הנאה
עבודה בעץ – יצירתיות, מגע עם חומר, ותחושת סיפוק אמיתית
סדנאות צילום, צחוק, תיפוף, מוזיקה ועוד – אתם בוחרים, אנחנו מגשימים

וכמובן, הקייטרינג המקצועי שלנו מציע תפריט מגוון ועשיר שמתאים לכל טעם ודרישה תזונתית. מארוחות בוקר ישראליות ועד ארוחות צהריים מלאות וטעימות, מפינוקי קפה ועוגות ועד ברביקיו בטבע - אנחנו דואגים שגם החוויה הקולינרית תהיה חלק בלתי נפרד מהיום המושלם שלכם. הכל מוכן במקום, בטריות ובאיכות הגבוהה ביותר, כך שתוכלו להתמקד במה שחשוב - ליהנות ולהתחבר. מגוון הסדנאות הגדול בארץ - כל מה שהצוות שלכם צריך במקום אחד
מה שהופך את מתחם קדמה אלונה למקום מושלם לימי גיבוש זה השילוב הייחודי בין הטבע הירוק והמרענן לבין מגוון הפעילויות המקצועיות הרחב ביותר שתמצאו במקום אחד.במקום לחפש כמה ספקים שונים ליום גיבוש מושלם, כאן תוכלו למצוא הכל ולבחור בדיוק את השילוב הנכון לצוות שלכם - קצת אדרנלין, קצת חשיבה, קצת אתגר גופני, קולינריה ופיתוח אישי.